Адвокат Олександр Вишневий – «хрещений батько» транспортної мафії Київщини

10:25, 29.05.2017
Поделиться:
2543   0
Адвокат Олександр Вишневий – «хрещений батько» транспортної мафії Київщини

Адвокат Олександр Вишневий – «хрещений батько» транспортної мафії Київщини

Знайомтесь адвокат Олександр Вишневий – «хрещений батько» транспортної мафії Київщини або цап-відбувайло людей «у піджаках».

Ні для кого не є секретом, що транспортні потоки Київщини за всі часи приносять досить непоганий прибуток тим, хто на цих потоках «сидить».  Але зважаючи на те, що в країні повним ходом йде боротьба з корупцією, створено НАБУ та спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, посадовці які «сидять на транспортних потоках» вимушені думати як робити нові схеми. Але оскільки чиновники як у  нас зазвичай ведеться здебільшого займаються політикою а не господарською діяльністю то для видумування цих самих схем вони вимушені залучати інших осіб, які хоч щось тямлять у відповідній галузі. До того ж при такій організації процесу посадовець завжди зможе сказати що «ці руки нічого не крали», і показати пальцем на автора схеми. Але в цьому випадку є одне застереження, особа якій люди «у піджаках» довірили організувати та контролювати схему може виявитись жадібною та невдячною, та банально буде класти кошти «поважних людей» собі до кишені, роблячи вигляд що старанно «заробляє» їм кошти та цинічно посміхаючись з них.

Тому підбір людини яка буде організовувати «сидіння на потоках» для посадовця в нових українських реаліях дуже складна справа, мало того що людина повинна бути кмітливою, та відданою, вона ще й повинна бути порядною, а про яку порядність можна говорити у Олександра Вишневого, адвоката який займається обманом підприємців, та видурюванням в них грошей. Отаке майже нездійснене завдання у посадовця. Мало того, що з колегами постійні конфронтації, оскільки все ж є на державній службі принципові люди які заважають красти, та ще й з організаторами та виконавцями «схем» постійні проблеми, тільки знайдеш підходящу людину, тільки запустиш процес… а тут ця людина знахабніє, загордиться, і мало того, що патякати про свої зв’язки з «людьми у піджаках» почне, та ще й козиряючи твоїм ім’ям почне дань збирати, як ото Вишневий.  Та якщо б збирала і «заносила» то це ж тільки на користь, а так збирає та відправляє до власної кишені. Одним словом неподобство, через що у посадовця постійний стрес, і як наслідок погіршення результатів праці за місцем роботи на державній службі, від чого вже страдаємо ми всі, прості жителі Київщини.

Можливо ця інформація і не точна, і відповідь на питання винний чи ні можуть дати тільки правоохоронці, але юне дарування адвокат Олександр Вишневий, який раніше позиціонував себе як фахівця з транспортних питань, на всіх кутах став розповідати що він є «куратором» управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації від якихось «людей у піджаках» з обласної ради, тому всі питання до цього управління вирішуються тільки через нього, а хто не бажає йому платити той позитивного вирішення своїх питань в управління інфраструктури КОДА не матиме.

Щоб показати який він впливовий Вишневий навіть акцію протесту під стінами КОДА організував. «У Києві під будівлею ОДА страйкують маршрутники, сталася бійка з поліцейськими», а потім хвалився що заступник губернатора цю ситуацію вирішити не міг, а він все врегулював. Тільки наш герой сором’язливо приховує, що саме він цю акцію організував  і проплатив.

 Але діло зроблено, підприємці боячись втратити вигідний бізнес почали платити. І платити не тільки за вирішення свої питань, чим в нашій країні вже нікого не здивуєш, вони стали платити просто так, за те щоб їх не чіпали. Тобто Вишневий не дурень і зумів організувати процес так, що йому приносять кошти тільки за те, щоб він нічого не робив. «Працюючи» в кращих традиціях 90 - х він обклав даниною всіх підприємців транспортників Київщини, ну прямо таки «хрещений батько» а ні дрібний злодюжка. А от яку частину з цієї данини належить віддати «людям у піджаках» Вишневий вирішує на власний розсуд, а судячи з того, що за останній час він обзавівся дуже дорогими машинами та нерухомістю, себе він не забуває. І якщо б тільки обкрадав господаря, то це ще було б півбіди, бо хлопчина працює, старається, ну і краде майже як всі, але він же падлюка ще й патякає, багато патякає, підставляючи своїх господарів у стінах обласної ради та родичів у суді.

І тут постає питання, як посадовці, які зуміли обдурити виборців, та отримати їх голоси на свої підтримку, які пробилися до обласної ради найбагатшої області України змогли найти такого виконавця, у якого від успіхів вже дах злитів. Невже ми обрали до обласної ради не дуже розумних людей. Виявляється ні, щоб там собі не думав пан Вишневий, своїх господарів обманути йому не вдасться, бо він у них на короткому повідку, але мабуть навіть не здогадається про це. Він напевне вже встиг забути, що вчинив кримінальне порушення, коли інсценував напад на себе у 2015 році, намагаючись роздути скандал і зробити з себе жертву. На сайті газети СЕГОДНЯ навіть вийшла стаття Жорстокий напад на адвоката під Києвом став другим з початку літа. Олександр Вишневий пов’язує напад із виконанням своїх професійних обов’язків. І от про що йдеться: «…три місяці тому сталася ДТП з маршруткою на Гостомельському шосе, там дуже багато потерпілих. У кримінальному провадженні я представляю інтереси потерпілих і не раз давав ЗМІ коментарі з приводу незаконної діяльності перевізника. Загальна сума позовів – близько 5 млн гривень. І справа через кілька днів буде направлено до суду", – розповідав тоді свою версію події потерпілий.  

Однак як кажуть обізнані люди ця справа є фікцією, адвокат Вишневий сам підстроїв замах на себе, аби привернути увагу, тому він повинен бути покараний за це на декілька років відсидки. І хоча подальша доля цієї справи невідома, але як кажуть у прислів’ї «карні справи не горять»

Не має сумнівів, що люди у «піджаках» яким зовсім неважко розворушити ситуацію з цією справою, обізнані про особливості минулого гарного хлопця Олександра Вишневого, і тому напевне ми невірно сумніваємось в їх розумових здібностях та вмінні підбирати виконавців, просто він потрібен як цап-відбувайло, якщо щось піде не так…

korrespondent.net

Теги статьи: ТранспортКиївАдвокатВишневий Олександр
Автор статьи: Павел Немченко
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}