Три «ні», чому жодні інвестори не прийдуть в Україну

16:02, 25.04.2016
Поделиться:
1105   0
Три «ні», чому жодні інвестори не прийдуть в Україну

Три «ні», чому жодні інвестори не прийдуть в Україну

Штайнбрюк не належить до крила політичних романтиків - це прагматизм до мізку кісток.

Наприкінці минулого тижня до Києва з приватним візитом приїздив один з німецьких політичних важковаговиків, конкурент Ангели Меркель від соціал-демократів у боротьбі за посаду канцлери Німеччини на останніх виборах, екс-міністр фінансів найпотужнішої держави Європи Пеєр Штайнбрюк.

Пан Штайнбрюк відмовився брати участь у проекті "Агентство модернізації України", коли дізнався, що за цим стоїть Фірташ - репутація дорожча грошей олігарха. Водночас він наполегливо прагнув зустрітися з депутатами від МФО "Єврооптимісти".

Штайнбрюк не належить до крила політичних романтиків - це прагматизм до мізку кісток. Він прямо каже, що жодна країна НАТО не буде воювати за Україну, і закликає дати відповідь Путіну єдиним можливим шляхом - побудовою успішної України.

"Треба концентруватися не на російському питанні, а на внутрішніх економічних реформах. Важливі три складових - податкова реформа, верховенство права та боротьба з корупцією. Я говорив з приватними інвесторами та Крістін Лагард - без цього жодні інвестори не прийдуть в Україну".

FaceNews

Теги статьи: Лагард КрістінПутін ВолодимирФірташ ДмитроШтайнбрюк ПеєрМеркель Ангела
Автор статьи: Максим Машков
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}