Корупційні копи: правоохоронець виклав плани на збирання хабарів столичною поліцією

15:11, 24.04.2016
Поделиться:
821   0
Корупційні копи: правоохоронець виклав плани на збирання хабарів столичною поліцією

Корупційні копи: правоохоронець виклав плани на збирання хабарів столичною поліцією

Глава столичної поліції Юрій Зозуля нібито віддав наказ столичним поліцейським зосередитися на штрафах і евакуації неправильно припаркованих автомобілів.

Як випливає зі “злитого” в мережу службового листування, яку оприлюднив київський поліцейський Андрій Охота, в роботі нової патрульної поліції застосовуються старі методи постановки і виконання планів по стягненню штрафів з порушників.

“Прийшов і мій час на вихід з цієї реформованої інвалідно-хворий системи. Причиною тому послужили службові розслідування в мою адресу і якось “несподівано” для мене всі факти, за якими була перевірка, підтвердилися. Клопотання для розслідування подавали люди, які раніше були працівниками ДАІ та особи “наближені” до них.

Колективні рапорти зі скаргами на мене, поодинокі рапорти зі скаргами на мене, все це має місце бути, то є по суті нічого не змінилося. з тими, хто хоч щось говорять і роблять не так, як потрібно керівництву, розправляються старими добре перевіреними методами. Я ще дивуюся, як на мене кримінальну справу не завели. Ну, а нижче трохи позитиву про людину, яка є одним з дійових осіб в моїй особовій справі. про постанови та й про манері спілкування поліцейського на нижчій керівної посадами з особовим складом”, – написав Охота у своєму фейсбуці, прикріпивши скріншоти службового чату.

Зі знімків виходить, що глава поліції Києва Юрій Зозуля нібито віддав наказ столичним поліцейським зосередитися на штрафах і евакуації неправильно припаркованих автомобілів на центральних вулицях міста. “Наказ Зозуляндри, поставтеся серйозно”, – йдеться у листуванні.

Інформатор

Теги статьи: Охота АндрійЗозуля Юрій
Автор статьи: Виктор Криченов
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}