Олег Ляшко: Данилюк шість років приховував “офшорні” прибутки

22:46, 21.04.2016
Поделиться:
1193   0
Олег Ляшко: Данилюк шість років приховував “офшорні” прибутки

Олег Ляшко: Данилюк шість років приховував “офшорні” прибутки

Міністр фінансів України Олександр Данилюк перебуває на державній службі з 2010 року і ввесь цей час приховував володіння офшорними активами. 

Про це народний депутат, лідер Радикальної Партії Олег Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook.

“Після того, як минулого тижня я оприлюднив у парламенті інформацію про наявність у міністра фінансів Олександра Данилюка офшорних компаній, він заперечував ці факти, стверджуючи, що “всіма фібрами душі проти корупції”.

Однак припертий до стінки доказами, Данилюк сьогодні вимушений був визнати, що є директором трьох офшорних компаній – двох на Кіпрі і однієї на Кайманових островах. Відсутність інформації про ці компанії в своїй декларації за 2015 рік, яку він подавав як державний службовець, міністр фінансів пояснив “помилкою”, яку пообіцяв виправити ближчим часом.

Але Данилюк знову нагло бреше громадськості. Тому що він перебуває на державній службі не з моменту призначення міністром фінансів, а з 2010 року. І всі ці роки, обіймаючи найвищі посади в адміністраціях Януковича і Порошенка, так само приховував свої офшорні компанії та їх доходи, не сплачував податків до бюджету України, обкрадаючи українських громадян” – обгрунтував політик.

Олег Ляшко також заявив, що вимагає відставки Олександра Данилюка з посади міністра фінансів і розслідування його корупційних злочинів.

Інформатор

Теги статьи: Ляшко ОлегДанилюк Олександр
Автор статьи: Игорь Вашкевич
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}