Леся Кравець і «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ»: як оточення Януковича продовжує багатіти за рахунок держави

12:01, 14.02.2018
Поделиться:
1459   0
Леся Кравець і «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ»: як оточення Януковича продовжує багатіти за рахунок держави

Леся Кравець і «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ»: як оточення Януковича продовжує багатіти за рахунок держави

В поле зору жуналістів потрапила дуже цікава компанія, яка дуже дивним способом отримує багатотисячні або навіть багатомільйонні виграші у державних закупівля. Чому? — Уся справа у власниках, великих друзях минулого режиму — сім’ї Кравець.

ТОВ «ВИРОБНИЧО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ВОЛЯ»
Адреса: 08600, Київська обл., місто Васильків, ВУЛИЦЯ ГЕТЬМАНА САГАЙДАЧНОГО, будинок 51А
Директор: Кравець Леся Станіславівна
Власники на 06.02.2018: Кравець Станіслав Вікторович, внесок — 20 000 грн, 100% капіталу.

«Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ», керівником якої є Леся Кравець, лише в 2017 році уклала з низкою державних установ понад 40 угод, загальна вартість яких становить близько 11 млн грн.  В усіх випадках без виключення умови тендерів виписувались під заздалегідь визначеного переможця, а начебто конкуренти навмисно дотримувались помилок  в поданих документах та встановлювали надмірно високі ціни, не знижуючи їх під час торгів.

Таким чином, самі тендери являють собою фікцію за змовою, а Леся Крааець і «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ» стала монополістом  з надання послуг та товарів Національному медичному університету імені О.О. Богомольця, Олександрівській клінічній лікарні м. Києва, Національному університету біоресурсів і природокористування України, Національному військово-медичному клінічному центру «Головний військовий клінічний госпіталь», Міністерству оборони України тощо.

 eiqrriqzuitrglv

Що не пропозиція, то перемога! Але, як виявилось,  справа аж ніяк не в якості послуг та тарифах зазначеної компанії, а у впливовості зав’язків керівника підприємства Лесі Кравець.

За результатами журналістського розслідування, стало відомо що Леся Кравець є близькою родичкою того самого Андрія Кравця, який за часів Януковича займав посаду керівника Державного управління справами та ще тоді відзначився в скандальній забудові на місці Гостинного двору і Поштової площі Києва.

Дивно, що після Революції Гідності пану Кравцю вдалося не лише зберегти награбоване – він продовжує багатіти за рахунок держави, закріплюючи за «своїми» компаніями, однією з яких є і «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ», монополію на тендери.

Сподіваємось, що АМКУ, задача якого слідкувати за дотриманням правил чесної конкуренції,  зверне  увагу на висвітленні закупівлі в медичній сфері, а Генеральний Прокурор Луценко, який особисто оголошував війну корупційному оточенню Януковича, почне додержуватись обіцянок.

Далі більше…

Автор: Єгор Сініцин

vse.media

Теги статьи: Кравець СтаніславКравець ОлесяТОВ Виробничо-будівельная компанія ВоляТендери
Автор статьи: Павел Немченко
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}