Льовочкін з Онищенком таємно літали у Москву

21:11, 06.02.2017
Поделиться:
1277   0
Льовочкін з Онищенком таємно літали у Москву

Льовочкін з Онищенком таємно літали у Москву

Народні депутати Сергій Льовочкін та Олександр Онищенко зустрілися у Женеві (Швейцарія), а звідти вилетіли у Москву. 

Як повідомляє джерело ІНФОРМАТОРа, зустріч політиків відбулася минулого тижня.

Представник парламентської фракції “Опозиційного блоку” Сергій Льовочкін та член парламентської депутатської групи “Воля народу” Олександр Онищенко зустрілися з метою обговорити можливий політичний альянс проти президента Петра Порошенка.

На такий крок Сергія Льовочкіна штовхає страх початку політичного переслідування, тоді як Олександр Онищенко мріє про помсту за виключення кола наближених осіб президента. Політики розуміють, що Петро Порошенко має намір монополізувати владу, тому ворожим президенту групам олігархів залишається або прибрати гаранта, або самим бути ліквідованими.

Сергій Льовочкін знає, що за його минуле у “Партії регіонів” в будь-який момент можуть відкрити кримінальне провадження, а Олександра Онищенка вже оголосили у розшук в Україні.

Наразі Льовочкін намагається влагодити внутрішній конфлікт олігархічних груп у партії “Опозиційний блок” та водночас підготувати ресурс для політичної конкуренції із Петром Порошенком. Так, народний депутат спробує вдруге створити власний політичний проект після розколу “Опозиційного блоку” на дві структури. Політик має намір створити “Партію розвитку України”, яку публічно очолить чинний співголова парламентської фракції “Опозиційного блоку” Юрій Бойко. Однак, фактичним лідером буде сам Льовочкін.

Олександр Онищенко уже не є самостійним гравцем у політиці чи бізнесі, однак він вигідний потенційним спільникам, адже все ще має кошти та інформацію. Власне, депутат-утікач уже розпочав власну кампанію із дискредитації Петра Порошенка, поступово оприлюднюючи компромативні дані про президента в українських ЗМІ. Так, у січні 2017 року він розповів, як Петро Порошенко намагався відібрати бізнес у олігарха Рината Ахметова та викрив корупційні схеми між президентом і лідеркою “Батьківщини” Юлією Тимошенко.

Після обговорення можливих методів дискредитації Петра Порошенка політики вилетіли із Женеви в Москву. Вони скористалися приватним літаком Сергія Льовочкіна Bombardier Challenger 850. Цим повітряним судном народний депутат користується із 2015 року.

Сергій Льовочкін твердить, що цим приватним літаком користується, але не володіє. У деклараціях Сергія та Юлії Льовочкіних літака справді немає, натомість у декларації народного депутата є дані про сплату у 2015 році майже двох мільйонів гривень на авіаційну компанію «Бізнес джет тревел» – це український оператор літака, яким пересуваються Льовочкіни.

літак Льовочкіна eiqreidrqiqtuglvІнтер’єр літака Bombardier Challenger 850

Літак із державним знаком UR-ICD вказаний у реєстрі цивільних повітряних суден України. Згідно з даними реєстру, цей літак отримав реєстраційне посвідчення лише 6 квітня 2016 року. Власником вказано офшорну компанію з Британських Віргінських островів Eola Assets Limited.

1Посадка літака Сергія Льовочкіна у Києві

Про регулярні польоти Сергія Льовочкіна до Москви раніше заявляли народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка. Зокрема, народний депутат Ігор Мосійчук ще у серпні 2016 року повідомив, що Сергій Льовочкін та його колега Юрій Бойко декілька разів літали до Москви уже після початку агресії Володимира Путіна на Донбасі.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Льовочкіна слід виключити зі складу комітету ВР з питань національної безпеки і оборони через його регулярні візити в Росію.

Теги статьи: Онищенко АлександрЛевочкин Сергей
Автор статьи: Виктор Криченов
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}