«Вічному» податківцю, а нині заступнику Горгана подарували 7,5 мільйонів

19:51, 03.02.2017
Поделиться:
1099   0
«Вічному» податківцю, а нині заступнику Горгана подарували 7,5 мільйонів

«Вічному» податківцю, а нині заступнику Горгана подарували 7,5 мільйонів

Заступнику голови Київської обласної державної адміністрації Олегу Письменному у 2015 році подарували 7 500 000 мільйонів гривень.

Про це стало відомо з копії декларації про майно і доходи Олега Письменного, яку «Ні корупції!» отримав в результаті офіційного запиту до Київської ОДА.

В Реєстрі декларацій досі цього документу немає, відтак, з Київської ОДА її досі вимушені слати у паперовому вигляді.

Декларація заповнена 21 грудня 2016 року Олегом Письменним як претендентом на посаду заступника голови Київської облдержадміністрації.

Отже, згідно з декларацією, у 2015 році у нинішнього заступника голови Київської ОДА Письменного загальний сукупний дохід склав 7 604 226, 5 гривень, з яких 104 225,5 – це зарплата, а 7 500 000 гривень – подарунки, призи, виграші.

 eiqeuikziqxxglv

У власності самого Олега Письменного є 4 земельних наділи (хоча в декларації за 2014 рік їх було більше - авт.), 2 житлових будинки і 7 транспортних засобів (6 із них , серед яких і водний засіб, перебувають на іншому праві користування - авт.).

У членів його родини є 2 земельні наділи, 1 квартира, 1 садовий будинок, 1 гараж і 4 транспортні засоби.

Як повідомляв «Ні корупції!», Олег Письменний, «вічний» податківець з чималими статками за два тижні зробив кар’єру з радника у заступники голови Київської ОДА.

До роботи у Київській ОДА Письменний працював у Броварській ОДПІ, а також у податкових на столичній Оболоні і у Вишгороді Київської області. Тобто, спочатку він навчався на податківця, а потім весь час працював податківцем.

При цьому, декларація про майно і доходи за 2014 рік Письменного наочно демонструє, що навіть родина податківця, який отримує досить скромну зарплату, може мати кілька земельних наділів, об’єктів нерухомості, а також більше десятка транспортних засобів.

Теги статьи: Электронные декларацииДекларацииПисьменный Олег
Автор статьи: Павел Немченко
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}