Чергова жертва "Народного фронту": люди нардепа Іванчука відбирають фітнес-клуб

12:08, 01.02.2017
Поделиться:
683   0
Чергова жертва "Народного фронту": люди нардепа Іванчука відбирають фітнес-клуб

Чергова жертва "Народного фронту": люди нардепа Іванчука відбирають фітнес-клуб

Партнер народного депутата Андрія Іванчука "віджимає" фітнес-клуб "Софійський" у центрі Києва.

Один зі спонсорів партії "Народний фронт", "права рука" депутата Андрія Іванчука, скандальний білоруський бізнесмен Артур Гранц активно здійснює спробу рейдерського захоплення столичного фітнес-клубу "Софійський". Про це  повідомила власниця клубу Ірина Рябченко.

За словами доньки засновника фітнес-клубу, в результаті низки банківських та фінансових махінацій частина боргових зобов’язань фірми її паралізованого батька Олексія Дмитренка опинилась в руках людей Іванчука. "Не дивлячись на те, що Гранц отримав право вимоги лише на частину приміщень, в яких знаходиться клуб, він вирішив відібрати все. Нам запропонували не боротися за майно, адже в судах і виконавчій службі Мін’юсту вже все "вирішено", – каже Ірина Рябченко.

Як стверджує Рябченко, сам Гранц повідомив їй, що Мін’юст, яким керує ще один член "Народного фронту", буде робити все, аби позбавити сім’ю Ірини їхньої власності. Його слова підтверджуються діями виконавчої служби та комісії з питань реєстрації Мін’юсту. Жодне з рішень судів на користь справжніх власників нерухомості не виконується. Всі виконавчі дії повністю блокуються співробітниками Мін’юсту.

Водночас до реєстру нерухомого майна незаконно вноситься новий власник нерухомості. Це фірма Гранца "БФ Груп". Директор цієї фірми Юрій Грищенко є помічником народного депутата Андрія Іванчука. Це ще раз доводить зв’язок депутата Іванчука з групою рейдерів. Крім того, є багаточисельні факти того, як у минулому ресурси "БФ Груп" використовувались спочатку партією "Фронт змін", а потім "Народним фронтом". Тривалий час співвласником фірми був двоюрідний брат лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка.

30 грудня 2016 року директор "БФ Груп" та за сумісництвом помічник нардепа Іванчука прийшов до фітнес-клубу з підтримкою у вигляді 20 молодиків спортивної статури. Грищенко вимагав від власників та орендарів приміщення негайно виселитись та пригрозив просто "винести" їх силою. Повторну спробу силового захоплення фітнес-центру "тітушки" Гранца здійснили 25 січня.

Зі своїх джерел Ірині Рябченко стало відомо, що на її клуб "кинув оком" саме депутат Іванчук, а Артур Гранц лише виконує його замовлення. "Все літо Іванчук проводив зустрічі на нашій літній терасі. Мабуть тоді й вирішив відібрати у нас клуб. Йому потрібні лише приміщення, клуб він планує закрити і розмістити тут свої офіси", – переконана власниця "Софійського".

Теги статьи: Дмитренко ОлексійРябченко ІринаГранц АртурІванчук АндрійНародний фронт
Автор статьи: Глеб Злобин
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}