Порошенко зробив з окупованої частини Донбасу один великий офшор.

09:46, 01.02.2017
Поделиться:
1284   0
Порошенко зробив з окупованої частини Донбасу один великий офшор.

Порошенко зробив з окупованої частини Донбасу один великий офшор.

Ось Гройсман каже, що мол там на окупованій частині Донбасу якісь "українські підприємства" видобувають "українське вугілля" та й навіть сплачують якись там податки Україні. Це брехня! Нехай Гройсман назве хоча б одну назву той вугільної шахти на території окупованої частини Донбасу, яку розробляють "українські підприємства".

 qeituiuuiqzglv
 
Ви можете собі уявити, як бойовики, які ще влітку 2014 року віджали всі шахти Донбасу, повернули б добровільно доступ хоч до однієї з цих шахт "українським підприємствам"? Вам така маячня на голову налазить? А Гройсман в це вірить! Точніше, він намагається нас з вами в цьому переконати. Наврядчи він сам вірить у свою брехню ... 

 
Як справа відбувається в дійсності? Сепаратисти видобувають вугілля і продають його "українським підприємствам" Ахметова (за домовленістю), а ті "українські підприємства" просто оформляють вугілля за українськими документами і відправляють у поїздах на територію України. Тобто, сепаратисти не можуть безпосередньо продавати вугілля Україні тому, що вони терористи і так звані "українські підприємства" допомагають терористам легалізувати вугілля. Так звані "українські підприємства" дійсно платять податки - % від прибутку після продажу Українi вугілля, яке було куплено у сепаратистів. Ці "українські підприємства", як ви вже зрозуміли, це вугілля не добувають, а просто транспортують з території окупованої частини Донбасу.
 
Порошенко заборонив усім українським ЗМІ показувати кадри повсякденного життя свого "офшору" (Донбасу) і тому ви зараз просто не зможете повірити в реальність цих кадрів. 

 
Сьогодні на Донбасі працюють всі види комунальних та соціальних служб: зуб болить - до ваших послуг стоматологія, пожежа - викликайте пожежну службу, снігопад - приберуть сніг комунальні служби, потрібна валюта - до ваших послуг обмінні пункти, кран прорвало - прийде сантехнік, в магазинах є навіть дорогі сорти сирів та вин. Немає у Київі або Дніпрі нічого такого, чого сьогодні немає в Донецьку.
 
Зарплати практично такі ж як в Україні. Так, продукти дорожче, але у них комуналка на рівні 2013 року. Вся різниця в тому, що ми більшу частину зарплати віддаємо на комуналку, а вони на продукти, але в кінцевому підсумку ми з ними живемо на одному рівні. І це при тому, що у них там йде війна ...

 
А ось зараз запитання на мільйон доларів: чи можна в принципі виграти війну, якщо воюєш з офшором свого головнокомандувача? 

 
Зрозумійте, якщо б він не зробив з Донбасу офшор, то війна закінчилася б ще навесні 2015 року. Все просто! 2014 рік на Донбасі проходить "референдум". Україна не зобов’язана виконувати контракти з "іноземними державами", адже ніяких торговельних договорів з ДНР/ЛНР Україна не підписувала. З цієї причини цим Республікам автоматично відключають воду, світло, Інтернет та мобільний зв’язок, всі соціальні виплати, повна торгова блокада тощо. Ви всі розумієте, що в таких умовах жити ніхто не буде і 99,9% населення покинуть окуповану територію протягом найближчої зими (влітку простіше голодувати, аніж узимку). Навесні 2015 року Донбас безлюдний. Як на вашу думку, залишилися б на Донбасi бойовики, якщо б звiдси пішло все населення? Правильно! Бойовики покинули б територію 100%, бо вони не можуть воювати без "живого щита". Підсумок: війна закінчилася б за один рік. І як бонус нам: все проросійське населення Донбасу і бойовики пішли б у Росію. І ми змогли б назвати Донбас українським (безглуздо сьогодні називати українським найбільш проросійський регіон України), бо там би не залишилося жодного прихильника "руського миру".

Деякий з вас поки що байдужі, але коли прийде ВАША ЧЕРГА ховати свого сина ...




На одній тільки торгівлі вугіллям з Україною сепаратисти кожен рік заробляють більше 2 млрд. гривень!!! Верховна Рада визнала ДНР/ЛНР терористичними організаціями. Було таке? Гройсман каже, що це не контрабанда, а легальна торгівля. Як, з точки зору закону, називається будь-яка форма торгівлі з терористами? Це називається "спонсоруванням тероризму", чи не так? Ми повинні домагатися не тільки блокади Донбасу, але й арешту всіх, хто причетний до спонсоруванню терористів: починаючи з голови СБУ і закінчуючи Президентом. Згодні? Тисніть по кнопках соціальних мереж, щоб підняти всю Україну! 
Теги статьи: УгольСепаратистыАТОДонбасс
Автор статьи: Игорь Вашкевич
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}