"Укрспирт" заказал "сырье" в два раза дороже, чем растамаживала другая фирма

17:58, 24.01.2017
Поделиться:
804   0
"Укрспирт" заказал "сырье" в два раза дороже, чем растамаживала другая фирма

"Укрспирт" заказал "сырье" в два раза дороже, чем растамаживала другая фирма

ДП «Укрспирт» 20 січня уклало угоду з ТОВ «Коурос» на постачання ферментних препаратів для виробництва спирту на 3,00 млн грн.

Сума договору є орієнтовною – остаточна загальна сума буде визначена за підсумками поставок на протязі 2017 року по заявкам «Укрспирту». До ціни товарів входить вартість транспортування на склад покупця.

ТОВ «Коурос» було постачальником цих препаратів і у 2016 році.

За даними джерела «Наших грошей» на митниці, офіційно торік в Україну окремі препарати з цього переліку імпортувало ТОВ «Новоконтакт». При цьому задекларовані на митниці ціни були значно нижчими, від нових закупівельних цін «Укрспирту». Наприклад, силіконовий піногасник Foamsol FDC51-15-24 Lot F082/15 (виробник AB Vickers Lallemand UK Ltd) у серпні 2016 року було розмитнено по $6,8 за кілограм. Це відповідає приблизно 190 грн./кг по нинішньому курсу НБУ. І відповідно є вдвічі нижчою ціною від нинішньої закупівлі «Укрспирту».

Івано-Франківське ТОВ «Коурос» зареєстровано на Олега Павліва. Він також є засновником ПП «Атлас», ПП «Паолпе» та співзасновником ТОВ «Пробіос» (тут його партнерами є Сергій Золотухін, Микола Курильчик та Маулвурфс Райво).

Читайте также: Как «пилят» в МФЦ

По материалам: Наші гроші

Теги статьи: ТОВ КоуросУкрспиртДоговора
Автор статьи: Виктор Криченов
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}